Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu, kışın da yeşil kalacak


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM), Kazım Karabekir Stadı'nın alttan ısıtma sistemini yeniledi. Yenilenen sistem sayesinde staddaki yeşil sahanın kışın da yeşil kalması sağlanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Kazım Karabekir Stadı'ndaki hummalı çalışması devam ediyor. Stadyumun zemininin her mevsim yeşil kalması için alttan ısıtma sistemi yenilendi. 2014-2015 sezonunda tribünlerde tahribata uğrayan ve kırılan 2 bin 350 koltuk yenilendi. GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Sezon boyuncu kırılan ve tahribata uğrayan koltukları değiştirdik. Ayrıca stadın alttan ısıtma sistemi olan galeri ve kolektörlerini yeniliyoruz. Bu sayede kış ortasında bile saha zemininin yeşil kalmasını sağlayacağız. Şu anda gerek stat personelimiz, gerekse yapım işini ihale ettiğimiz firma yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz da, zemin alttan ısıtma sistemini yenilemek için açtıkları kanalda çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Galeri ve kolektörleri yeniledik. Artık stadımızın yeni sezonda hazır hale gelmesi için son rötuşları yapıyoruz. Tribünlerdeki kırık ve tahrip olan tüm koltukları değiştirdik." şeklinde konuştu.

Ayrıca Yılmaz, saha zemininin mükemmel olduğunu belirterek, yeni sezonda Erzurum taraftarının konforlu bir statta maç izleyeceğini ve takımın da güzel bir zeminde top koşturacağını sözlerine ekledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu, kışın da yeşil kalacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER