Suruç'ta olay yerine SGDF flamaları dikildi

Suruç'ta olay yerine SGDF flamaları dikildi

Şanlıurfa Suruç'ta Amara Gençlik ve Kültür Merkezi bahçesinde dün meydana gelen ve 32 kişinin öldüğü intihar saldırısının ardından yaralar sarılmaya başlandı.

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) mensuplarının yaşamını yitirdiği merkezde, polis olay yeri incelemesi tamamladıktan sonra bu sabah belediyeye ait itfaiye araçları olay yerini yıkayarak temizledi. BDP'liler ise patlamanın gerçekleştiği olay yerine güvenlik şeridi çekerek, ölenlerin anısına 32 adet SGDF flaması dikti. Amara Kültür Merkezi binasının patlama esnasında tüm camlarının kırıldığı gözlemlenirken, temizlenen ve güvenlik şeridi ile çembere alınan olay yerinde ölen bir SGDF üyesinin ayakkabısının sergilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

TEMİZLİK YAPILDI OYUNCAK VE SGDF BAYRAKLARI ASILDI

Korkunç patlamanın ardından bu sabah saatlerinde Amara Kültür Merkezi bahçesinde temizlik yapıldı. Ardından saldırıda ölenlerin bulunduğu yere 32 SGDF bayrağı ile yanlarında getirdikleri oyuncakları bırakıldı. Amara Gençlik ve Kültür Merkezi giriş kapısına ise yas manasına gelen siyah bayraklar asıldı.

Suruç'ta meydana gelen saldırı sonrası Ankara, Diyarbakır ve Gaziantep'ten çok sayıda asker, Özel Harekat polisi ve Çevik Kuvvet Suruç'a nakledildi. Zırhlı araçlar Suruç'a bağlı Aligör ve Mürşitpınar yolunda konuşlandırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Suruç'ta olay yerine SGDF flamaları dikildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER