Tartıştığı eşini silahla yaraladı


Üsküdar'da ayrı yaşadığı eşini tabancayla yaralayan şahıs, kaçarken güvenlik kameralarına yakalandı. Bacağından yaralanan genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 01.00 sıralarında, Acıbadem Mahallesi Kardeş Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 aydır ayrı yaşayan Erdem Fora, 2 çocuğuyla annesinin evinde kalan eşi Yeşim Fora ile konuşmak istedi. Erdem Fora, öğle saatlerinde eşi Yeşim Fora ile konuştuktan sonra kayınvalidesinin evinden ayrıldı. Saat 00.00'da kayınvalidesinin evine tekrar gelen Erdem Fora, eşiyle sokakta bulunan aracında bir süre daha konuştu. Genç çift bir müddet sonra tartışmaya başladı. Erdem Fora yanında getirdiği tabanca ile eşine 5 el ateş açtı. Bacağından yaralanan genç kadın, kanlar içinde yere yığıldı.

Eşini vuran Erdem Fora ise aracını sokakta bırakarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Erdem Fora'nın olay yerinden kaçma görüntüleri bir sitenin güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, kayıplara karışan Erdem Fora'yı yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Tartıştığı eşini silahla yaraladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER