Erdoğan'dan tehdit gibi örnek

Erdoğan, Putin'in yaptığını örnek verip işadamlarına mesaj gönderdi.

Erdoğan'dan tehdit gibi örnek

Erdoğan, Putin'in yaptığını örnek verip işadamlarına mesaj gönderdi. İşte Erdoğan'ın "Biz Putin gibi yapmak istemiyoruz ya" dediği o ilginç olay?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de STK temsilcilerine Putin'in iş adamlarıyla yaptığı ilginç bir konuşmayı anlatarak "Biz Putin gibi olmak, onun gibi yapmak istemiyoruz" deyip işadamlarına mesaj gönderdi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Kayseri'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşan Erdoğan, kendisinin de ilk kez dün dinlediği Putin'in iş adamlarıyla buluşmasını anlattı. Erdoğan, "Biz Putin gibi olmak, onun gibi yapmak istemiyoruz" diyerek şunları söyledi:

ERDOĞAN'IN İLK KEZ DİNLEDİĞİ PUTİN HİKAYESİ

"Putin Rusya'nın iş adamlarını toplamış. Topladığı iş adamları da yatırım yapmaktan kaçanlar.Yani pasif bir direnişin içindeler. Putin demiş ki yatırım yapacaksınız demiş. Eğer yatırım yapmazsanız bütün yatırımlarınıza el koyacağım demiş. Biri oradan sallanmaya başlamış. Sen gel buraya demiş ve imza attırmış. Şimdi git yerine otur demiş. Ya biz bunu yaptırmak istemiyoruz ya. Bizimkilere el bebek gül bebek teslim edeceksin. Bunlar hep ver ağacının altında doğmuşlar, al ağacı yok bunlarda."

Erdoğan'ın bu örneği geçtiğimiz yıllarda Putin'in hafızalara kazınan bu videosunu akla getirdi.
Putin milyarder işadamına zorla imza attırdı | Samanyolu Haber
<< Önceki Haber Erdoğan'dan tehdit gibi örnek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER