TBMM Başkanı Kahraman: Paniklemek, yılgınlık yok


TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye'nin terörün üstesinden geleceğini belirterek, "Paniklemek yok, yılgınlık yok." dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Rize'deki temaslarının ardından geldiği Trabzon'da valiliği ziyaret etti. Valilik önünde Vali Abdil Celil Öz ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Kahraman, bir süre Vali Öz ile görüştü. Karaman, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda 'Mehmet Akif Okumaları' yapan bir grup öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğrencilerin okuduğu şiiri dinleyen Kahraman, gençlere tavsiyelerde bulundu, kısa bir şiir okudu.

Türkiye'nin iyi günlere gideceğine inandığını dile getiren TBMM Başkanı Kahraman, "Sıkıntıları var. Niye, çünkü büyük devlettir. Biz koca bir Osmanlı'nın varisiyiz. 3 katıya, 7 denize, 22 milyon kilometrekareye hükmetmişiz. Hâkimiyetimizi kabul etmişlerle beraber 24 milyon metrekaredir. Muhteşem bir cihan devletimiz ve onun varisi biziz." diye konuştu.

"Dünyanın bizden beklediği büyük misyon var, yük var." diyen Kahraman, "Biz buna layık olacağız. Terör, merör hepsinin üstesinden geleceğiz. Paniklemek yok, yılgınlık yok. Birlik ve bütünlükle yola devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber TBMM Başkanı Kahraman: Paniklemek, yılgınlık yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER