PES 2014'ün FIFA 14'ü Alt Etme Planı

PES 2014, FIFA 2014'ü geçmek için iddialı geliyor.

PES 2014'ün FIFA 14'ü Alt Etme Planı

Yeni nesil konsollarla beraber rekabet dozunu arttıracak olan futbol oyunları, birbirlerini nasıl geçeceklerine dair planları şimdiden ortaya dökmeye başladılar. Yakın zamanda ilk detayları duyurulan FIFA 14'ün ardından gözler bir diğer futbol oyunu PES 2014'e çevrilmiş durumda. 

Konami tarafından geliştirilen PES 2014, devrettiği tahtı geri almak için iddialı geliyor. Fox Engine isimli yeni bir grafik motoru kullanacak olan oyun için yapımcılarından yeni açıklamalar da gelmeye başladı. Son olarak PES 2014'ün yapımcılarından Kei Masuda, FIFA 14'ü geçmek için PES 2014'te uygulayacakları metoda değindi. FIFA serisini alt etmek için oyuna farklı bir denge getirmeye çalışacaklarına değinen Masuda, temelde her takımın her takımı yenebileceği bir maç ortamı oluşturmak istediklerini söyledi. 

Alabileceğiniz küçük bir takımla bile, eğer doğru oynarsak, yenebileceğimiz büyük takımlar olacağını söyleyen Masuda, FIFA 14'ün bu konuda eksik kaldığına, bu yüzden yeni oyunlarında bu noktaya önem vererek rakiplerini geçeceklerini dile getirdi. 
<< Önceki Haber PES 2014'ün FIFA 14'ü Alt Etme Planı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER