Tepe Çağrı Merkezi Bilkent Center'da açıldı

Tepe Çağrı Merkezi Bilkent Center'da açıldı

Ankara ve İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Tepe Çağrı Merkezi, Ankara'da Bilkent Center'da 5 bin metrekarelik yeni lokasyonunu düzenlenen kokteyl ile hizmete sundu.

Çağrı Merkezi açılışında kurdeleyi Bilkent Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Abdullah Atalar, Bilgi Teknolojileri Kurumu eski Başkanı Tayfun Acarer kesti. Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmacı törene ev sahipliği yaptı. Çok sayıda şirket yetkilisinin katıldığı törende Anatolian Soprano's grubu konser verdi.

Bilkent Center'daki yeni lokasyon, Tepe Prime'daki Çağrı Merkezi birimiyle çift yedekli olarak hizmet verecek. Bu özelliğiyle Tepe Çağrı Merkezi, Ankara'nın en büyük çift yedekli çalışan çağrı merkezi oldu. ODTÜ, Bilkent ve Hacettepe Üniversitelerinin tam ortasında yer alan yeni Tepe Çağrı Merkezi, müşterilerine 7/24 hizmet sağlarken, ihtiyacı olan öğrencilere de ek gelir imkanı sunacak.

Yeni lokasyonu ile birlikte Tepe Çağrı Merkezi, Ankara'daki toplam kapasitesini 7500 metrekare ve 1000 saat'e çıkarmış oldu. CİHAN
<< Önceki Haber Tepe Çağrı Merkezi Bilkent Center'da açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER