Terörist sığınaklarında silah ve malzemeler ele geçirildi


Bingöl merkezde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütüne ait beş ayrı sığınakta; bir adet tabanca, bir adet şarjörü, 287 adet tabanca fişeği, 19 adet 12,7 mm uçaksavar fişeği, örgütsel doküman (siyasi, ideolojik, askeri eğitim kitapları), muhtelif gıda, yaşam ve tıbbi malzeme, muhtelif malzeme ele geçirildi.

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; Hakkâri Şemdinli'de, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce önceden kara yoluna döşenmiş bir adet el yapımı patlayıcı madde tespit edilerek imha edildi.

Bitlis Mutki'de icra edilen operasyonda bölücü terör örgütüne ait, muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Irak Kuzeyi bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçıp Şırnak Silopi'ye gelen 8, Hakkari Şemdinli'de ise bir olmak üzere toplam 9 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Iğdır merkezde icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütüne ait bir sığınakta; 123 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 11 adet G-3 piyade tüfeği fişeği, bir adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, dört adet el yazılı not defteri, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Kars Kağızman'da icra edilen hava harekâtı sonucunda yapılan arazi aramasında bölücü terör örgütü mensuplarına ait üç ayrı sığınakta çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.silah-ve-malzemeler-ele-gecirildi-1943156.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Terörist sığınaklarında silah ve malzemeler ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER