Tescilli tetikçi yine bildiğiniz gibi...

İktidar yandaşı sitelerden birinde, sıradan bir günde ne oluyorsa bugün de o oldu... Yalan haber yapıldı.

Tescilli tetikçi yine bildiğiniz gibi...

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yurt genelinde bir çok gösteri ve yürüyüş düzenlendi. İstanbul'da düzenlenen gösterilerde başı kapalı kadınlardan oluşan bir grup da yer aldı.

"YALAN YAZIYORLAR"

Sokak=Kaos=başörtülü kadın=Abla=Cemaat metaforuna programlı yandaş editör zekası ise bu başörtülü kadınları 'cemaatçi ablalar alanlarda' spotuyla haber yaptı.  

TOKAD (Toplumsal Dayanışma Kültür Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Derneği) üyesi oldukları öğrenilen grup, yapılan haberin yalan olduğunu söyleyerek kendilerinin sitenin atfettiği herhangi bir cemaat ya da hizmet hareketiyle bağlantılarının olmadığını ifade ettiler. Ancak malum haber sitesi haberi kaldırmadı. 

TOKAD Derneği yöneticilerinden Ahmet Örs yaptığı açıklamada "Ensonhaberi aradık cemaatle ilgimiz yok dedik ama haberi yayından kaldırmadılar.Yalan yazıyorlar" dedi. 

Ortalama zekaya sahip olmayanların yönettiği haber mecralarında, genelde ortalama haber etiği de pek bulunmaz. Bunlara cevap yetiştirmek alışkanlığımız olmamasına rağmen vakit harcanarak yapılan bu haber, kıramayacağımız bir kişinin ricası üzerine yayına alınmıştır.
<< Önceki Haber Tescilli tetikçi yine bildiğiniz gibi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER