Tolunay Kafkas: İstediğimiz galibiyetti ve aldık


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Türkiye Kupası'nda hedeflerinin grupta başarılı olup, gruptan çıkmak olduğunu ifade ederek, İnegölspor karşısında istediklerinin galibiyet olduğunu ve bunu da aldıklarını söyledi.

Türkiye Kupası Grup Elemeleri Karşılaşması G Grubu'nda mücadele eden Kayserispor ile İnegölspor arasında oynanan maç sonrasında değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

"Grupta ilk maçımızı Konya ile oynadık. Berabere bitirebilirdik ama mağlup olduk. Bu nedenle İnegölspor ile oynayacağımız maç önemli idi. Grupta rakiplerimizden birisi İnegöl. İyi takım. Bize güçlük çıkardılar. Maçın bir bölümünde kalemizde gol görebilirdik. Ama buna karşın istediğimizi başardık ve galibiyet aldık. Tabi burada eksiklikler var. Hedef gruptan çıkmaktır. Bunu başaracağız."

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise yaptığı açıklamada, zor geçeceğini bildikleri bir karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Güngör, şöyle devam etti:

"Zor bir maç oynadık. Zorluğunu biliyorduk. Oynadığımız oyuna bakınca taktiksel olarak amaca dayalı iyi bir maçtı. Rakibi engelledik. Alanı daralttık. Pozisyon da vermedik. Maçın ikinci yarısında istenilen pozisyonları bulduk ama yediğimiz tek golle mağlup olduk. Diğer maçlarımızı kazanarak ilk iki içinde yer almak istiyoruz. Bizim için önemli bu maçlar. Kupada da hedefi büyütmek istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda da kazanarak başarılı olmak istiyoruz. Kayserispor'u tebrik ederim."
CİHAN
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas: İstediğimiz galibiyetti ve aldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER