Tolunay Kafkas: Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağız


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Gençlerbirliği'ne 2 - 0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği'ni takımını kutluyorum, başarıları diliyorum. Bakacağız tabi, Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağız. Çünkü biliyorsunuz bu işlerin vebali hocaya, bundan dolayı hiçbir zaman sorumluluktan kaçan birisi olmadım. Kazandı mı oyuncular, kaybetti mi sorumluluk bende." dedi.

Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, Gençlerbirliği karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen genç teknik adam, kötü gidişin vebalinin her zaman hocada olduğunu, bu durumla ilgili bir değerlendirme yapacaklarını söyledi. Oyunun ilk devresinde oldukça iyi oynayan bir Kayserispor olduğunu dile getiren Kafkas, "Çok da duran top kazandık. Üretme konusunda çok sıkıntılarımız var. Bunun için hafta içi çok çalışma yaptık fakat yine ürettik. İkinci devre maalesef yediğimiz golden sonra sıkıntılar baş gösterdi. Oyunu forse etmeye çalıştık, ikinci golü de yedikten sonra bayağı risk aldık. Aldığımız riskle beraber özellikle Biseswar'la iki net pozisyonumuz var. Bunları gole de çeviremedik. Gençlerbirliği'ni takımını kutluyorum, başarıları diliyorum. Bakacağız tabi, Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağız. Çünkü biliyorsunuz bu işlerin vebali hocaya, bundan dolayı hiçbir zaman sorumluluktan kaçan birisi olmadım. Kazandı mı oyuncular, kaybetti mi sorumluluk bende." dedi.

Gençlerbirliği'nin attığı ilk gol sonrası yaşanan ofsayt tartışmasına değinen Kafkas, "Bir anlamı yok ki, bir şey ifade etmenin bir durumu yok. Hakemlerle ilgili çok şey söylemek istemiyorum. Merkez Hakem Kurulu, kamuoyu, sizler onun değerlendirmesini yaparsınız." yanıtını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas: Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER