Trabzon'da rehin kalan Şahan'a meslektaşlarından destek


Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trabzonspor - Gaziantepspor maçının ardından yaptığı hatalar nedeniyle tepki çeken ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla soyunma odasında rehin tutulan Çağatay Şahan ve ekibine desteğe hazırlanıyor.

Merkez Hakem Kurulu'nun yaşananları protesto etmeye hazırlandığı ve bu hafta tüm liglerde oynanacak maçlara hakemlerin 10 dakika geç çıkmasının planlandığı belirtildi. ntvspor.net'in haberine göre Merkez Hakem Kurulu, Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşananları protesto etmeye hazırlanıyor.

Habere göre, Merkez Hakem Kurulu tüm Trabzosporlu yöneticilerin ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta'nın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini olumlu karşılarken, verilecek cezaların da uzun dönemli olması gerektiğini savunuyor.

Hakemler genel olarak federasyonun tavrından memnun olurken, MHK bir taraftan da topluma ve futbol dünyasına bir mesaj vermek için maçlara 10 dakika geç çıkmayı tartışıyor. Kesin kararın ise MHK toplantısında alınacağı ileri sürüldü.
destek-1931073.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Trabzon'da rehin kalan Şahan'a meslektaşlarından destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER