Trabzonspor'da Tekelioğlu, golcülerini Fenerbahçe maçına özel hazırlıyor


Teknik direktör değişikliğinin ardından çıktığı ilk maçta geçen hafta sahasında Gençlerbirliği'ni mağlup Trabzonspor, 13. haftadaki Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Bordo mavililer, tecrübeli hoca Sadi Tekelioğlu yönetiminde zorlu müsabakanın hazırlıklarına devam ediyor.

Maçtan günler önce antrenmanları basına ve taraftara kapatan Tekelioğlu, futbolcularına Fenerbahçe karşısında yapmaları gerekenleri adeta ezberletiyor. Talebelerinin mücadele azmi ve hırsını daha da artırmaya çalışan deneyimli teknik adam, golcülerine de özel çalışmalar yaptırıyor. Tekelioğlu, her antrenman sonrası forvet ve orta sahada gole dönük çalıştırma yaptırıyor. Orta sahadan kale önüne uzun paslarla ve yanlardan yapılan ortalarla ileri uç elemanlarına gol vuruşları çalıştıran Tekelioğlu, rakip kaleyi sık sık yoklamalarını da istiyor. Özelikle ceza sahası çevresi ve içerisinde yakalanan fırsatlarda hemen kaleyi görmelerini anlatan tecrübeli hoca, rakibin güçlü orta saha ve etkili forvetlerine karşılık da oyuncularına özel çalışmalar yaptırıyor.

YOLCULUK YARIN

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı son çalışmayla tamamlayacak Trabzonspor, öğle saatlerinde de İstanbul'a gidecek. Saat 13.00'de özel uçakla yola çıkacak olan bordo mavililer, 30 Kasım Pazartesi günü oynanacak müsabakanın ardından da gece yarısından sonra Trabzon'a dönecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Tekelioğlu, golcülerini Fenerbahçe maçına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER