Trabzonspor'dan sürpriz Tolunay Kafkas açıklaması


Trabzonspor Yönetimi, daha önce ani bir şekilde görevine son verilen eski teknik direktörleri Toluhay Kafkas'a övgüler düzen bir açıklama yaptı. Sürpriz açıklamanın, halen Kayserispor'da görev yapan genç hocanın, bordo mavili kulüpten alacaklarıyla ilgili olduğu iddia edildi.

Bordo mavili yönetimin, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, "Türkiye'de gerek saha içi gerekse saha dışındaki ilkeli duruşuyla adından her zaman söz ettiren genç jenerasyonun önemli isimlerinden Tolunay Kafkas'ın Türk futbolundaki yeri göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Futbol yaşantısına gerek oyunculuğu gerekse teknik adamlığı döneminde sığdırdığı başarılar hepimizin malumudur." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Futbolculuğu döneminde kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Trabzonspor'da, gerçek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu gibi davranarak taraftarlarımızın kalbinde ayrı bir yer edinmiştir. Sahadaki hırsı, haksızlığa karşı tutumu ve başarı için gösterdiği gayret hala hafızalarımızdadır. Yıllar sonra 'hep hayalimdi' dediği Trabzonspor'daki teknik direktörlük süreci talihsiz bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu şekilde bir ayrılış ne Trabzonspor, ne de Tolunay Kafkas tarafından hak edilmemiştir. Evini ve eşini Trabzon'dan seçen Tolunay Kafkas'ın Trabzonspordan ayrılışı aşamasında yaşamış olduğu üzüntüyü, üzüntümüz olarak görüyor başarılı kariyerinin artarak devamını diliyoruz."

2012-13 sezonunda Sadri Şener başkanlığındaki yönetim tarafından sonradan Trabzonspor teknik direktörlüğüne getirilen Tolunay Kafkas'ın görevine, 2013 yılı mayıs ayında yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından son verilmişti.

Kendisiyle konuşulmadan alınan ve Hacıosmanoğlu'nun basın toplantısıyla duyurduğu karara genç teknik adam içerlemişti. Kendisine yapılan haksızlığa kırılan Kafkas, sözleşmesinden doğan haklarını almak için harekete geçmiş, konu icralık olmuştu. Bordo mavili yönetimin bugünkü açıklamasının da Kafkas'ın zamanı geldiği öğrenilen söz konusu alacaklarıyla ilgili olduğu iddia ediliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'dan sürpriz Tolunay Kafkas açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER