Trabzonspor, İstanbul'da moral arıyor


Süper Lig'de sıkıntılı bir sezon geçiren Trabzonspor, 11. hafta müsabakasında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir'in misafiri olacak. Kötü saha sonuçları ve geçen haftaki Gaziantepspor maçının ardından yaşanan hakem krizi nedeniyle sıkıntılı bir hafta geçiren bordo mavililer, İstanbul'da alacağı galibiyetle biraz olsun moral bulmak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışmayla tamamlayan Trabzonspor, öğleden sonra da özel uçakla İstanbul'a gitti. Teknik direktör Shota Arveladze sakatlığı bulunan Marko Marin'in yanı sıra Aytaç Kara'ya da kadroya almadı. Bordo mavili kafile ile yönetiriler Yakup Aslan ve Ömer Demir de İstanbul'a gitti.

İki yönetici de Gaziantepspor karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK tarafından cezalandırılmıştı. Bazı futbolcular, eşleri ve çocuklarını da İstanbul'a götürdü.

15. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın yapacakları karşılaşmayla 15. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 14 maçta bordo mavililer, 9 galibiyet elde ederken, Başakşehir 2 kez kazandı. Taraflar 3 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor'un söz konusu maçlarda attığı 31 gole, İstanbul ekibi 14 golle karşılık verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, İstanbul'da moral arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER