Türkeş de hükümet modasına uydu

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in, Ankara’da katıldığı bir programı takip etmek isteyen Cihan Haber Ajansı muhabir ve kameramanı salona alınmadı.

Türkeş de hükümet modasına uydu

Hükümetin gazetecilere uyguladığı akreditasyon uygulamasını AKP'nin bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş de devam ettirdi.


Tuğrul Türkeş, bu sabah saat 09.00’da Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Stratejik Düşünce Enstitüsü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Ortadoğu Düşünce kuruluşları Buluşması’ etkinliğine katıldı. Etkinliği takip etmek üzere Cihan ekibi de Meyra Palaca Otel’e geldi. Ancak otelin ana kapısında bekleyen güvenlik görevlileri, gelen gezetecilere hangi basın yayın kuruluşunda görev yaptıklarını sordu.

Cihan ekibi de içeriye girerken aynı soruya muhatap oldu. Otel görevlisi Cihan kameraman ve muhabirini kapıda bekleterek, programın yapıldığı noktaya gitti. Bir süre sonra gelen otel görevlisi Cihan personeline, “Takip için davet edilen ajanslar içerisinde sizin isminiz yok.” diyerek dışarıya çıkmalarını istedi.

Cihan Haber Ajansı ekibi, Tuğrul Türkeş’in Başbakan Yardımcısı olduktan Başbakanlık binasında düzenlediği basın toplantısına da alınmamıştı. Türkeş’in yardımcıları ise alınmama gerekçesi olarak başbakanlığın akredite uygulamalarını göstermişti.
<< Önceki Haber Türkeş de hükümet modasına uydu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER