Türk Kızılayı Genel Müdürü broşür dağıtmakta zorlandı


Türkiye'nin en büyük ve köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılayı, 8 Kasım 2015 Pazar günü Kızılay Meydanı'nda yapılacak olan yardımseverlik koşusu için broşür dağıttı. Ancak Türk Kızılayı Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu, tanıtım broşürünü dağıtmakta zorlandı.

Türk Kızılayı, 8 Kasım 2015 Pazar günü düzenleyeceği yardımseverlik koşusu için Kızılay meydanında basın açıklaması düzenledi. Türk Kızılayı Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu, yapılacak koşu ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonrasında Türk Kızılayı görevlileri ellerindeki broşürler ile koşu hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ancak görevlilerin resmi kıyafetleri olmasına rağmen bazı vatandaşlar dağıtılan broşürleri almadı.

Türk Kızılayı Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu da yardımseverlik koşusu hakkında bilgi vermek için vatandaşlara broşür dağıtmak istedi. Ancak bazı vatandaşlar genel müdürün dağıtmaya çalıştığı broşürü almadan geçti.

10K KOŞUSU 50 TL, 3K KOŞUSU İÇİN 40 TL BAĞIŞ PARASI ALINACAK

Atatürk Bulvarı üzerinde Sıhhiye, Kızılay Medyanı ve TBMM arasında turlu olarak gerçekleşecek. Koşuda 10K ve 6K çipli koşuları ile 3K halk ve 500 metre çocuk koşusu yapılacak. Koşuya kayıt için gerekli bağış miktarı ise 10 K için 50 TL, 6K için 40 TL olarak belirlendi. 10K ve 6K koşucularına dağıtılacak olan koşu kitinde etkinlik tişörtü ve çeşitli sürprizler yer alacak. Ayrıca bu mesafeleri bitiren herkes madalya kazanacak. CİHAN
<< Önceki Haber Türk Kızılayı Genel Müdürü broşür dağıtmakta zorlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER