Umut Bulut: Çok iyi konsantre olduk, inşallah kazanacağız


UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Benfica ile karşılaşacak Galatasaray'da golcü futbolcu Umut Bulut, çok iyi konsantre olduklarını belirterek, "İnşallah Benfica maçını kazanacağız." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü haftasında Galatasaray, yarın saat 21.45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Benfica'yı konuk edecek. Bu karşılaşma öncesinde sarı kırmızılıların teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve futbolculardan Umut Bulut, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Golcü oyuncu, Burak Yılmaz'ın hazır olmadığı durumda kendisine büyük iş düşeceği yönündeki bir soru üzerine, "Burak bizim için çok önemli. Hocam bana görev verirse elimden geleni yapacağım. Gruptan çıkmak istiyoruz çalışmalarımız bu yönde. Benfica önemli bir takım. Taraftarımızın desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz. Kolay maç olmayacak ama umarım kazanan taraf biz oluruz." şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılı taraftarların kendisine olan tepkisiyle ilgili de konuşan Umut Bulut, "Her futbolcu büyük takımda oynadığının bilincinde. Her futbolcu başarılı olmak ister. Galatasaray camiasına taraftarına katkı sağlamak istiyorum. Basının da bu anlamda futbolculara haksız yere eleştiride bulunduğunu düşünüyorum. Bunun taraftarı da etkilediğini düşünüyorum. Golleri kaçırdığımız zaman bizler de üzülüyoruz." ifadelerini kullandı.

Umut, son haftalarda aldıkları galibiyetlerin özgüvenlerine katkı yaptığını belirterek, "Yarınki maça galibiyet için çıkacağız taraftarımızın desteğiyle de umarım başarılı oluruz." dedi.

KAZANMAK İÇİN KONSANTRE OLDUK

Üst düzey bir ligde oynadıklarını dile getiren Umut Bulut, Portekizli basın mensuplarının Galatasaray'ın savunmasında sıkıntılar yaşadığı yönündeki görüşlerine karşı da şunları kaydetti: "Bütün futbolcular bunun bilincinde herkes sahada elinden geleni yapıyor. Her oynadığımız rakip kaliteli. Tabii ki maç içinde pozisyon hataları oluyor. Takımımızın defans yapamadığını düşünmüyorum. Yarınki maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Gruptan çıkma adına yarınki maç durumumuzu belirleyecek diye düşünüyorum. Bunun verdiği bir motivasyon var. Çalışmalarımız bu yönde, kazanmak için çok iyi konsantre olduk inşallah kazanacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber Umut Bulut: Çok iyi konsantre olduk, inşallah kazanacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER