Üniversiteli öğrenciler lösemili çocuklar konusunda seminer düzenledi


ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri 'Topluma hizmet uygulamaları' dersi kapsamında lösemili çocukların durumlarına dikkat çekmek amacıyla seminer düzenlendi.

Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Ayşen Buğday, Melike Çakır, Ayşegük Okatan, Cemre Aykaz, Betül Boztepe, Betül Fırtına, Özge Gökçe ve Duygu Güneş Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında LÖSEV ile ortaklaşa bir seminer düzenledi. Okulun konferans salonunda düzenlenen seminerde LÖSEV ile ilgili bilgiler verildi. Slayt gösteriminin ardından LÖSEV halkla ilişkiler sorumlusu Nuray Dündar, LÖSEV ve çalışmaları hakkında katılımcılara açıklamalarda bulundu.

Yapılan etkinlikle ilgili olarak arkadaşları adına açıklama yapan Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Ayşen Buğday amaçlarının farkındalık meydana getirmek olduğunu söyledi. Buğday konuşmasında, "LÖSEV'in 'Kampüste LÖSEV' adında bir projesi zaten vardı. Bende bu projeye gönüllü olarak destek veriyordum. Okulumuzda da farkındalığı arttırmak adına bu tarz bir işe giriştik. Çok da güzel oldu. Burada amacımız insanların bilinçlenmesi ve bu konuda biraz daha duyarlı olabilmesi" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Üniversiteli öğrenciler lösemili çocuklar konusunda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER