Ünlü isimler 'Voleybol İçin Bir Gün Daha' etkinliğinde sahaya çıkıyor


Ömür Gedik, Sinan Akçıl, Betül Demir ve Özgün #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliğine katılacak.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV), Avrupa'nın 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getireceği 'Voleybol için Bir Gün Daha' (#OneDayMore4Volleyball) etkinliklerinin İstanbul ayağında Ömür Gedik, Sinan Akçıl, Betül Demir ve Özgün gibi ünlü isimler sahaya çıkacak. Şubat ayının bir gün fazla olmasından yola çıkarak yapılan etkinlik, voleybolun popülerliğini artırmayı amaçlıyor.

Avrupa genelinde bir voleybol festivali yaşatmak için yola çıkan Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) #OneDayMore4Volleyball adlı etkinlikleri Türkiye'de de sporseverlere renkli anlar yaşatacak. Türkiye'nin 81 ilinde yapılacak #OneDayMore4Volleyball etkinliklerinin İstanbul ayağında ise çok özel konuklar sahaya çıkacak.

29 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'te Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılacak etkinlikte medya ve müzik dünyasının ünlü isimleri Ömür Gedik, Sinan Akçıl, Betül Demir ve Özgün voleybol sahasında yeteneklerini gösterecek.

Voleybol camiasını buluşturacak etkinlikte Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'in yanı sıra, kısa süre önce Türkiye Voleybol Federasyonu ile 'Pazarlama ve Medya' ortaklığı anlaşması yapan Saran Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran da yer alacak. Ayrıca voleybol ailesine değer katan sponsor kuruluşlarından temsilciler, milli takım antrenörleri, eski voleybolcular ve voleybol severler bu özel etkinliğe katkı sağlayacak.

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDE BİNLERCE KİŞİ SAHADA OLACAK

6 kişilik takımların 29 sayıya ulaşmak için mücadele edeceği #OneDayMore4Voleyball etkinliğine sporseverler kısa süre içerisinde büyük bir ilgi gösterdi. Avrupa'nın 55 ülkesinde milyonlarca kişinin voleybol sevgisi için bir araya geleceği etkinliklerin Türkiye ayağında da binlerce kişinin sahada olması bekleniyor.

Her yaştan voleybola ilgi duyan kişiler, #OneDayMore4Volleyball etkinliklerinde, voleybolun herkes tarafından oynanabilir bir spor olduğunu kanıtlayarak bu alanda büyük bir motivasyon ve farkındalık oluşturacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Ünlü isimler 'Voleybol İçin Bir Gün Daha' etkinliğinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER