Uyuşturucu için kapkaç yapmış


Adana'da bir gencin uyuşturucu alabilmek için kapkaç yaptığı ortaya çıktı. 21 yaşındaki Faruk D., sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Dedekorkut mahallesindeki Çukurova caddesinde 15 Şubat'ta yaşandı. Adviye Beyc ile kızı Hiyam Cemal'in arkasından yaklaşan bir kişi, genç kadının omuzundaki çantayı kapıp kaçtı. Çantayı çalan saldırgan yakındaki Asri mezarlığın duvarından atlayıp gözden kayboldu. Çantasında 200 TL, geçici kimlik kartı ve cep telefonu olan Hiyam Cemal şikayetçi oldu.

Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, eşkali belirlenen kapkaç şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı. Polis, adresini tespit ettiği şüphelinin evine baskın yaptı. Poliste, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak ile hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı olan Faruk D., gözaltına alındı. Şüpheli, madde bağımlısı olduğunu belirterek "Parayla uyuşturucu alabilmek için kapkaç yaptım, telefonu da sattım." dedi.

Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucu için kapkaç yapmış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER