Çankaya Belediyesi, Siyasal Bilgiler öğrencilerine bisiklet parkı yaptı


Çankaya Belediyesi ilçe genelinde belirli noktalara bisiklet parkı kurmaya devam ediyor. Belediye park çalışmaları kapsamında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerinin taleplerini yerine getirerek kampüs içerisinde bisiklet parkı kurdu.

Metro, otobüs durağı gibi toplu taşıma araçlarına yakın yerlerde bulunan parklara bisiklet parkı yapan Çankaya Belediyesi, üniversiteye geliş gidişlerde bisiklet kullanan öğrencilerin isteğini yerine getirdi. Mülkiye Öğrencileri Bisiklet Topluluğu'na üye öğrencilerin belediyeye başvurması üzerine harekete geçen ekipler, bisiklet parkı yapımına başlayarak öğrencilerin bisikletlerini güvenli bir yere koyabilmelerini sağladılar.

Mülkiye Öğrencileri Bisiklet Topluluğu üyelerinden Oğulcan Köksal, Murat Yarar ve Yakup Keş, bisiklet parkı için mail yoluyla belediyeye talepte bulunduklarını ve başvurularından hemen ertesi ekiplerin gelerek çalışmalara başladıklarını belirttiler. Havaların iyi olduğu dönemlerde Batıkent'ten okula bisikletle geldiğini dile getiren Uluslararası İlişkiler 1. sınıf öğrencisi Oğulcan Köksal, "Topluluğumuzun 85 üyesi var ve bunların bir kısmı üniversiteye bisikletle geliyor. Talebimize hızla dönüş yapan ve bizlere bu imkanı sunan Çankaya Belediyesi'ne teşekkür ederiz" diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya Belediyesi, Siyasal Bilgiler öğrencilerine bisiklet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER