Uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınan genç: Babam iftira atıyor


Bursa'nın Gürsu ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan genç, "Babam iftira atıyor, daha önce kullandım ama şimdi kullanmıyorum." dedi.

Gürsu'da ikamet eden bir kişi iddiaya göre, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak uyuşturucu kullanan oğlu ile kavga ettiklerini söyledi. Olay yerine gelen Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü Gürsu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, 31 yaşındaki Ü.Ü.'yü gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısı Ü.Ü. hakkında, 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' iddiasıyla soruşturma başlattı. Polis merkezinde ifade veren Ü.Ü., "Babam, evde tartışmasını haklı göstermek için bana iftira attı. Daha önce uyuşturucu kullandım; ama şu an kullanmıyorum." diye konuştu.

UYUŞTURUCU KULLANAN OĞLUNU POLİSE ŞİKAYET ETTİ

Öte yandan Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden İ.G. oğlu F.G.'in uyuşturucu kullandığını öne sürdü. Zümrütevler mahallesindeki eve gelen polis ekipleri, uyuşturucu kullandığını iddia edilen ve bu yüzden babasıyla tartışan F.G.'yi (32) gözaltına aldı. Olayla ilgili ifade veren baba İ.G., şunları kaydetti: "Öz oğlum olan F. G ile birlikte aynı evde yaşıyoruz. Oğlumla tartıştım. Oğlum, uyuşturucu madde bağımlısı. Bu sebepten dolayı evdeki eşyalara zarar verdi." Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

İŞ GÖRÜŞMESİNDEN BOŞ DÖNEN BABASIYLA TARTIŞTI

Gürsu ilçesinde ikamet eden Ü.Ü. iş görüşmesinden eli boş dönen babası M.Ü. ile kavga etti. Babasının müracaatı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genci gözaltına aldı. Olayla ilgili Gürsu Polis Merkezi Amirliği'nde ifade veren M.Ü., "Sabah saatlerinde iş görüşmesi için evden ayrıldım. İşi beğenmedim ve anlaşamadık. Eve döndüğümde oğlumla tartışmaya başladık. Oğlum bana, 'İş ne oldu?' dedi. İşi beğenmediğimi söyleyince tartışma büyüdü. Bunun üzerine oğlum, 'Sen çalışmak istemiyorsun, sizi öldüreceğim' diyerek boğazımı sıkmaya başladı." dedi. Savcılık, şüpheli hakkında 'tehdit ve kasten yaralama' iddiasıyla soruşturma başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınan genç: Babam... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER