Vali Aksoy, bağlar esnafını ziyaret etti

Vali Aksoy, bağlar esnafını ziyaret etti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi esnafını ziyaret ederek Regaip kandillerini tebrik etti. Vali Aksoy'a, Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan ve İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan eşlik etti.

Ziyarette esnafla yakından ilgilenen Vali Aksoy, esnafın sıkıntılarını dinleyerek imkânlar dâhilinde yardımcı olacaklarını söyledi. Bugünün Regaip kandili olması vesilesiyle vatandaşların ve esnafın kandilini kutlayan Vali Aksoy, ziyaret esnasında çocuklarla da yakından ilgilenerek, onlardan okullarını ve derslerini aksatmamalarını istedi. Ziyaret esnasında bir kahvehanede oturan Vali Aksoy ve beraberindekiler, burada çay içerek vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Sohbetin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Vali Aksoy, şunları söyledi: "Esnafımızın sorunlarını dinlemek ve bunlara çözüm bulabilmek için Bağlar Kaymakamımız ve İl Emniyet Müdürümüz ile bugün buradayız. Burada amacımız halkın huzur ve güvenliğini sağlamak ve varsa bir sorun, bunları tespit ederek çözüm üretmek. Zaman zaman fırsat buldukça halkımızla, esnafımızla bir arada olmak adına bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da fırsat buldukça ziyaretlerimize devam edeceğiz." dedi. Açıklamanın ardından Vali Aksoy ve beraberindekiler alandan ayrıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Vali Aksoy, bağlar esnafını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER