Vali Kocatepe, Türkiye şampiyonu futsal takımını kabul etti


Denizli'de okul sporlarında Türkiye Şampiyonu olan Hırvatistan'da ki Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Anafartalar Lisesi Futsal Takımı'nı, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe makamında kabul etti.

Gençlik Spor Denizli İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, Kocatepe şampiyon takımın futbolcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Denizli'nin birçok alanda elde ettiği başarıları spor müsabakalarında da sürdürdüğünü ifade eden Kocatepe, "Bu ülkeyi yönetecek, bu ülkeye güzellikler, yenilikler getirecek ümitlerimiz sizlersiniz. Bunun yanında sizlerin bu başarısıyla, böyle bir kabiliyeti sergilemenizle, şampiyon olmanız ve bizleri yurt dışında temsil edecek olmanız dolayısıyla göğsümüzü daha bir başka kabartıyor. Rabbim sizleri katılacak olduğunuz sonraki müsabakalarda da muvaffak eylesin inşallah ama böyle bir müsabakaya katılıyor olmanız ve sonraki müsabakalara katılmaya hak kazanmış olmanız gerçekten çok büyük bir başarı." dedi.

Öğrenci sporculardan aynı başarıyı derslerinde de göstermelerini isteyen Vali Kocatepe, futsal takımına spor malzemelerinden oluşan çanta hediye etti. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Kocatepe, Türkiye şampiyonu futsal takımını kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER