Validen şehit ailelerine taziye ziyareti

Validen şehit ailelerine taziye ziyareti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Iğdır Dilucu Sınır Kapısı personelini taşıyan araca koruma görevi ifa ederken bölücü terör örgütü mensuplarınca yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan polis memurları Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan'ın baba ocaklarına taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Müftüsü Bekir Gerek de bulundu. Kolat ve beraberindekiler, Bekir Ferhat Kaya'nın Kırıkkale merkezde bulunan baba ocağını ziyaret ederek, şehidin babası Hüseyin Kaya ile ve aile efradına taziye dileklerini iletti ve acılarını paylaştı.

Daha sonra Kolat, şehit Nebi Gündoğan'ın Balışeyh ilçesi Akçakavak köyünde bulunan baba ocağını ziyaret ederek, şehidin babası Hacı Gündoğan ile aile efradına taziye dileklerini iletti ve acılarını paylaştı. Bu ziyarette Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve eşi de hazır bulundu. Kolat, her iki ziyarette de millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bulunulmasının ve sağduyulu davranılmasının gerektiğini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Validen şehit ailelerine taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER