Vodafone Freezone'ya Bursa'dan 4 okul katılacak


Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan 'Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme heyecanı İstanbul'da başlıyor. 25 – 26 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek elemelerde Bursa'yı 4 okul temsil edecek.

Türkiye'nin her yerinden binlerce liselinin coşkulu bir katılım gösterdiği yarışmanın İstanbul elemelerinde, 10 ilden toplam 172 okul yarışacak. İstanbul elemelerinde; Gazi Anadolu Lisesi, Özlüce Anadolu Lisesi, Ahmet Erdem Anadolu Lisesi ve Bursa Anadolu Lisesi, Bursa'yı finale taşımak için sahne alacak.

Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions, liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışma İstanbul elemelerinin ardından 1-2 Nisan'da Ankara ve 7-8 Nisan'daki İzmir elemeleri ile devam edecek. Finale kalan liselerin, profesyonel bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın dev finali 29 Nisan'da İstanbul'da Volkswagen Arena'da yapılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Vodafone Freezone'ya Bursa'dan 4 okul katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER