Yangında yaralanan kadın 3 ay sonra öldü


Üsküdar'da, evinde çıkan yangında vücudunun büyük bir kısmı yanan emlak danışmanı Fatma Özkan (45) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çengelköy'de yaşayan Fatma Özkan, 11 Temmuz 2015 tarihinde vücudunun büyük bölümü yanık halde Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Yanık servisinde tedavi altına alınan Özkan, olaydan birkaç gün sonra Florance Nightangale Hastanesi'ne sevk edildi. Özkan'ın erkek arkadaşının, yemek yerken mumun masaya düşmesi üzerine yangın çıktığını ve alev alan tül perdeden Özkan'ın vücudunun yandığını söylediği iddia edildi.

Tedavi altına alındıktan 3 ay sonra hastanede hayatını kaybeden Özkan Emirdağ Mezarlığı'nda toprağa verildi. Özkan'ın kardeşi, yangının tinerciler tarafından çıkarıldığını iddia etti. Özkan'ın tedavi gördüğü sırada polise şikayet başvurusunda bulunan erkek arkadaşı Halit Uğurluoğlu'nun, evinin kamelyasının Özkan tarafından yakıldığını iddia ettiği öğrenildi. Bu yangında kendisini kurtaramadığı için vücudunun büyük bir bölümünün yandığı tahmin edilen Özkan'ın, daha önce de Uğurluoğlu'nun Sakarya'daki evini kundakladığı öğrenildi.

Polis, hastane güvenlik müdürünün bilgisine başvurarak Özkan'ın hastaneye ilk geldiğinde yangının nasıl çıktığı konusunda neler söylediğini soracak. Böylece polis, Özkan'ın, kardeşinin iddiasındaki gibi tinerciler tarafından mı yakıldığı, kendi ifadesindeki gibi erkek arkadaşı ile yemek yerken kazara mı yangın çıktığı yoksa eski arkadaşının çardağını yakarken mi yandığını ortaya çıkarmaya çalışacak. CİHAN
<< Önceki Haber Yangında yaralanan kadın 3 ay sonra öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER