Yaralı polis, durumunu tansiyon hastası anne babasından gizledi


Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırı sonrasında yaralanan Zonguldaklı polis memuru Nurullah Eserli, tansiyon hastası anne-babası üzülmesin diye hastanede olduğunu ailesinden gizlediği ortaya çıktı. Yaralı polis memurunun annesi Saniye Eserli, dua ederek oğlunun iyi haberini beklediklerini söyledi. Anne Eserli "Oğlum 44 gün oldu gideli, ben ve babası tansiyon hastası olduğumuz için o akşam oğlum bizden sakladı. Hastanede olduğunu söylemedi, 'ben evdeyim anne, bir sorun yok" dediğini aktardı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz cuma günü teröristler tarafından devriye görevini yapan güvenlik güçlerine düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan Çaycuma Şehoğlu köyünde ikamet eden polis memurunun ailesi oğullarının durumunu öğrenemediği için zor günler geçiriyor. Baba Satılmış Eserli(49), 44 günlük polis memuru olan oğlunu olay gecesi aradığında, durumunu kendisinden sakladığını belirtti.

3 çocuk babası Eserli, "Olay gecesi oğlumu aradım, 'Evdeyim' dedi. İnanmadım tekrar aradım, yine 'evdeyim' dedi. Biz ısrarla arayınca bize hastanede olduğunu söyledi. 'Bir şeyim yok iyiyim' dedi. Bizler de onun söylediği kadarıyla bilgi sahibiyiz. Yanına gidemiyoruz. Öğrendiğimiz kadarıyla sivil vatandaşları almıyorlarmış. Oğlumun hangi hastanede yattığını bile bilmiyorum. Oğluma çok soru soramıyorum. Bir an önce görmek istiyoruz. Hastanede kaç gün yatacak onu bile bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Gözü yaşlı anne Saniye Eserli (49) ise şunları söyledi: "Oğlumu gözümle görmedikten sonra iyi olduğuna inanmıyorum. Bize iyiyim diyor ama yine de rahat değiliz. Ben ve babası tansiyon hastasıyız. Bizi üzmemek için saklıyor olabilir. Oğlumu gidip görmek istiyorum. Ama güvenlik nedeniyle nasıl gideceğimizi bilmiyorum. Oğlum bugün tam 44 günlük polis memuru. Allah onu bizlere bağışlasın."

İlk göreve Düzce Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan Eserli'nin, 44 gün önce Şırnak'ın Cizre ilçesine tayini çıktığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Yaralı polis, durumunu tansiyon hastası anne babasından... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER