Yasin Aktay'dan salavatlı türküden sonra bir skandal daha!

Salavatlı Türkü yazan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’ın bir de kadrolu vaizi çıktı. Fatih Müftülüğü’nde çalışan Umran Kılıçer, yasak olmasına rağmen Aktay’ın seçim faaliyetlerine katılıyor.

Yasin Aktay'dan Erdoğan için salavatlı türkü

Meydan Gazetesi'nin haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Adayı Yasin Aktay’ın seçim ekibinde, Diyanet’te kadrolu olarak çalışan, devlet memuru bir vaiz olduğu ortaya çıktı. İstanbul Fatih İlçe Müftülüğünde görev yapan Vaiz Umran Kılıçer, memleketi Siirt’te Yasin Aktay’ın seçim çalışmalarında bizzat yer alıyor. Twitter ve facebook sayfalarından Aktay’a hayranlığını ifade eden Vaiz Kılıçer, memurların siyasi faaliyette bulunma yasağını umursamıyor.

Aktay’ın yanında 7 taziye, bir icazet programı


Fatih İlçe Müftülüğü resmi internet sitesinde vaiz kadrosunda yer alan Umran Kılıçer, dün facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf ve videoda Yasin Aktay ile birlikte 7 taziye ve bir icazet programına katıldığını ifade ediyor. Yaptığı paylaşımlarında Aktay’a övgüler düzen Kılıçer, “Çocukları sever, gönülleri hoş eder, köylerde gezer, Kâbe kolyesi ve futbol topu hediye eder” Özellikle köy ziyaretlerine Vaiz Kılıçer ile birlikte giden Aktay, Kılıçer’in sesinden ve ilmi hitabetinden istifade ediyor.

Görmez ile Kudüs’ü ziyaret etti

Vaiz Kılıçer’in bu siyasi duruşundaki rahatlığı facebook sayfasından yaptığı paylaşımlardan anlaşılıyor. Kılıçer, 15 Mayıs 2015 tarihinde Miraç Kandil’inde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Kudüs’e ziyarete gitmiş.

Facebook sayfasını kapattı

Aktay’ın seçim çalışmalarına katıldığını sorduğumuz Vaiz Umran Kılıçer, Aktay ile sadece taziyelere gittiğini ifade etti. Kendisini aramamızın ardından Vaiz Kılıçer, facebook sayfasını kapattı.

Aktay ile son 5 gün

25 Mayıs 2015

Yasin Aktay ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu.

24 Mayıs 2015

Yasin Aktay’ın bir köy ziyaretinde  birlikte oldukları fotoğraf paylaştı.

23 Mayıs 2015

TÜGVA Siirt İl Temsilciliği tarafından düzenlenen konferansa Yasin Aktay ile birlikte katıldı.

22 Mayıs 2015

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Siirt ziyaretinde Yasin Aktay’ın yanında.

20 Mayıs 2015

Siirt’in Eruh İlçesi’nde  Yasin Aktay ve Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Cemalettin Erdemci ile birlikte.

meydangazetesi
<< Önceki Haber Yasin Aktay'dan salavatlı türküden sonra bir skandal daha! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER