Yenimahalle'de kar araçlarına kış bakımı


Başkent'te ilk karın yağmasıyla vatandaşların yollarda mağdur olmaması için çalışmalar yapan Yenimahalle Belediyesi, Makina ve İkmal Müdürlüğü'nde Kar Küreme ve Tuzlama Araçlarını bakımdan geçirdi.

Kış aylarında Yenimahalle genelinde dört koldan çalışma yapan ekipler, trafiğin normal seyrinde akması için 15 kamyon, 4 kamyonet, 16 adet Bobcat'in bakımını yaparak kışa hazırladı. Kış aylarında anında müdahale için uzak bölgelere makine parkı kuran Yenimahalle Belediyesi bu sene de vatandaşların mağdur olmaması için anında müdahalede bulunacak.

KRİZ MASASI 7/24 TEYAKKUZDA

Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde önceliği sağlık kuruluşları ve okullara verecek olan belediye, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 70 kişilik kriz masası ekipleri ile de ilçe genelinde 7/24 görev başında olacak. 315 04 58 numaralı telefonlara gelen şikayetlere anında müdahale edecek olan ekip, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden gelen uyarıları da takip ederek, yağışların yoğun olduğu bölgelere ekip sevk edecek.

SADECE YOLLAR DEĞİL KALDIRIMLAR DA KIŞA HAZIR

Kış aylarında vatandaşların eziyet çekmemesi için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kış aylarını vatandaşlarımıza eziyet haline getirmemek için belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Kar yağışı başladığı zaman ulaşımı kolaylaştırmak adına ekiplerimiz Yenimahalle içinde çalışıyor olacaklar. Sadece yollar değil kaldırımlarda da yürümeyi kolaylaştırmak adına her türlü önlemi alacağız." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle'de kar araçlarına kış bakımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER