13. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film

13. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinin ardından -Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: -Bundan önce yaptığımız 12 festivalde olduğu gibi 13. festivalde de ilçemiz tarihi ve kültürel bir esere sahip olmuştur -An


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Bundan önce yaptığımız 12 festivalde olduğu gibi, 13. festivalde de ilçemiz tarihi ve kültürel bir esere sahip olmuştur dedi.
     Aksoy, belediye toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, illerinde en uzun soluklu tek festival olan 13. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalini başarı ile gerçekleştirdiklerini belirterek, kültürel etkinliklerin ağırlıklı olduğu festivale yoğun bir katılım olduğunu söyledi.
     Yaptıkları her festivalde ilçeye bir eser bıraktıklarını vurgulayan Aksoy, Bundan önce yaptığımız 12 festivalde olduğu gibi, 13. festivalde de ilçemiz tarihi ve kültürel bir esere sahip olmuştur. Restorasyon, çeşme, hamam, müze ve kültürel zenginliklerin yeniden canlandırılması gibi konularda çalışmalar yapılmıştır. Festivalimizin maliyeti yaklaşık 250 bin lira civarındadır. Festivalimize herkes davetliydi, gelen gelmeyen herkese teşekkür ediyorum dedi.
    
     -AAnın basın sponsorluğu-
    
     Festivalde, Anadolu Ajansının (AA) basın sponsoru olduğunu anımsatan Aksoy, şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansına festival süresince verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Festivalimizin tanıtımı ve dünyaya aktarılması konusunda önemli bir rol üstlendi. Festival programlarını haberleştirerek fotoğraf ve görüntü takviyesi ile basın kuruluşlarına servis yaptı. Bu sayede bir çok basın yayın kuruluşunda haberlerimiz yer aldı. Bu bizim için çok önemliydi. AAya çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 13. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER