14. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü

14. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı (ÇOMÜ) Ayvacık, Bayramiç ve Ezine meslek yüksekokullarının birlikte düzenlediği 14. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü yapıldı.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çanakkale, Ezine, Bozcaada ve Ayvacıktan yürüyüşe katılanlar, Bayramiç Meslek Yüksekokulunda kahvaltıda buluştu.Yaklaşık 700 kişilik topluluk daha sonra Evciler Köyü çıkışından Ayazma mesire yerine kadar yürüyüşe geçti.
     Bayramiç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin hakim olduğu ruhla yapılan etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
     Yürüyüşe, Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü (MYO) Yrd. Doç. Dr. Selçuk Berber, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Olcay Hisar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Yıldız, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Palaz, Gelibolu Piri Reis MYO Müdürü Doç. Dr. Musa Bulut, Erasmus programı kapsamında eğitim gören öğrenciler, akademisyen ve idari personelin yanı sıra Ayvacık, Bozcaada, Çanakkale ve Ezineden gelen öğrencilerin katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber 14. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER