2. Ankara Alışveriş Festivali

2. Ankara Alışveriş Festivali -ATO Başkanı Bezci: -Ankaralılar ve şehre gelen yerli ve yabancı turistler 7 Hazirandan itibaren 24 gün boyunca yüzde 50ye varan oranlarda indirimlerle alışveriş yapma imkanı bulacaklar


ANKARA (A.A) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankaralılar ve şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin 7 Hazirandan itibaren 24 gün boyunca yüzde 50ye varan oranlarda indirimlerle alışveriş yapma imkanı bulacaklarını bildirdi.
     Bezci, 7-30 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek 2. Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest)ne (ASF) ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, festival için hazırlıkların son sürat devam ettiğini belirtti.
     Başkentlilerin çok sayıda sürprizle karşılaşacağı festival öncesi, mağazaları festival organizasyonuna katılarak indirim yapmaya çağıran Bezci, İndirim olsun, alıcının çantası satıcının kesesi dolsun. Ankara ve Ankaralı kazansın ifadesini kullandı.
     Bezci, Ankarayı marka şehir yapmak üzere yola çıktıklarını ve bu süreçte ilk adımın ASF ile atıldığını hatırlatan Bezci, Ankaralıların ve şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin 7 Hazirandan itibaren 24 gün boyunca yüzde 50ye varan oranlarda indirimlerle alışveriş yapma imkanı bulacaklarını kaydetti.
    
     -20 ülkede tanıtım-
    
     Ankaranın 2012 yılında düzenlenen 1. Ankara Alışveriş Festivali ile çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladığını anımsatan Bezci, bu yıl da turist sayısını artırmaya yönelik faaliyetler yürüttüklerini belirtti.
     Bezci, festivali gerek fuarlar gerekse bilboardlar aracılığıyla komşu ülkeler başta olmak üzere toplam 20 ülkede tanıtmak üzere çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, Çeşitli ülkelerden gelen turistlerin ağızdan ağza pazarlama yöntemiyle kenti dış ülkelerde tanıtacaklarını bildirdi.
     Festivalde kültürel ve sanatsal etkinliklerin de olacağına işaret eden Bezci, dünyaca ünlü starların festivalde sahne alacağını kaydetti.
     Bezci, festivale isteyen mağazaların katılarak belirlenen oranlarda indirim yapacağını belirterek, şöyle devam etti:
     Festivale katılarak indirim yapacağını taahhüt eden mağazalarımıza katılım afişi asacağız. Vatandaşlarımız o afişi gördüğünde girip indirimli alışveriş yapabilecek. Her 25 liralık alışverişle sayıları 10 bini bulan hediyeleri kazanmak için çekiliş hakkı elde edilecek. İndirim yapan mağazalarımız hem kendileri kazanacak hem de müşterilerin indirimin yanı sıra sürpriz hediyelerle kazançlı çıkmasına katkıda bulunacak. Sonuçta Ankaramız kazanacak.
     Geçen yılki festivalde cadde mağazalarının ihmal edildiğine yönelik eleştirilerin geldiğini de hatırlatan Bezci, Festivale kim katılırsa, indirimi kim yaparsa, o kazanır ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Merve Özlem Çakır
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber 2. Ankara Alışveriş Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER