2. Keban Su ve Alabalık Festivali

2. Keban Su ve Alabalık Festivali -Festival kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçını, EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış da izledi


ELAZIĞ (A.A) - Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürü Halil Alış, Keban ilçesinde düzenlenen 2. Keban Su ve Alabalık Festivali etkinliklerine katıldı.
     Alış, festival kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçı öncesinde yaptığı konuşmada, Elazığda doğduğunu ancak Kebanda büyüdüğünü, ilköğretim yıllarından üniversiteye kadar da ilçede yaşadığını belirtti.
     İş hayatına da EÜAŞ Elazığ Hazar Santralinde başladığını ve Keban Barajı İşletme Müdürlüğü görevinde bulunduğunu anımsatan Alış, Ben Kebanla gurur duyuyorum, Kebanlılarla gurur duyurum. Ama aziz şehir Elazığlıların ve Kebanlıların benimle gurur duyması önemli, çünkü zaten biz sizinle gurur duyuyoruz. Türkiye en büyük kamu şirketi olan EÜAŞ Genel Müdürlüğü gibi makamda çalışmaktayım. Türkiye Cumhuriyetinin borçlarını karşılayacak mal varlığına sahip şirketiz. Avrupada en büyük iletim şirketiyiz. EÜAŞ olarak ulusal şampiyonuz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından oynanan final maçında Beşiroğulları Spor, Keban Çamdiken Sporu yenerek turnuvada birinci oldu.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 2. Keban Su ve Alabalık Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER