2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı,

2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı, 30 Nisanda açılacak


MALATYA (A.A) - 2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı, 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.
     Malatya Belediyesi Kültür A.Şden yapılan yazılı açıklamaya göre, fuar için Öğretmenevinde yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, İnönü Üniversitesi Rektör Danışmanı Cafer Mum, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Sezik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz, İl Kültür ve Turizm Müdür yardımcıları Levent İskenderoğlu ve Muzaffer Kaçmaz katıldı.
     Murat Nalçacı, toplantıda, fuarla ilgili genel bilgilerin yanı sıra stant satışlarının son durumu hakkında bilgiler verdi. Geçen yılki fuarın, pek çok yerde örnek gösterildiğini anımsatan Nalçacı, Malatyanın yarısının fuarı ziyaret ettiğini belirtti.
     Fuar kapsamında bütün stantların satıldığını kaydeden Nalçacı, bölgeden çok sayıda ziyaretçi ağırlamayı planladıklarını vurguladı. Nalçacı, 105 yayınevine bağlı 260 kitapevi ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, yazarlarla ilgili çalışmalarının ise sürdüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER