2012 Başarılı Gazeteciler Yarışması

2012 Başarılı Gazeteciler Yarışması -AA muhabiri Burak Akay, Ulusal Haber Fotoğrafı dalında ikincilik ve üçüncülük, Ulusal Haber dalında ise mansiyon ödülü aldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından düzenlenen 2012 Başarılı Gazeteciler Yarışmasında, AA muhabiri Burak Akay, Ulusal Haber Fotoğrafı dalında ikincilik ve üçüncülük, Ulusal Haber dalında ise mansiyon ödülü aldı.
     ÇGC Başkanı Burak Gezen, düzenlediği basın toplantısında, bu yıl ikincisi düzenlenen 2012 Başarılı Gazeteciler Yarışmasının sonuçlandığını bildirdi.
     Gezen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve TV Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya Önal, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Didem Çatal, Fotoğrafçılık Bölümü öğretim görevlisi Aykan Özener, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Murat Dereli, gazeteciler Tekin Uğurlu, Cemal Oral, Erdem Sürek ve Mehmet Bayerden oluşan jürinin, başvuruları değerlendirdiğini söyledi.
     Yarışmaya 7 dalda 56 kişinin 115 eserle katıldığını ve 28 kişinin ödüle layık görüldüğünü belirten Gezen, şunları kaydetti:
     Tüm jüri üyelerinin puanları toplandıktan sonra her dalda dereceye giren eserler ortaya çıktı. Yarışmaya katılan eserlerde puanların birbirine çok yakın olduğu görüldü. Meslektaşlarımın yoğun emek harcayarak ortaya çıkarmış olduğu eserlerinin hepsi birbirinden değerlidir. Derecelendirme ise yarışmanın gereğidir. Bu düşüncelerle tüm meslektaşlarıma yarışmaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor ve meslek yaşamlarında başarılar diliyorum. Dereceye giren eser sahibi meslektaşlarımı kutluyorum. Yarışmada birincilik, ikincilik, üçüncülük ve mansiyon ödülü almaya hak kazanan meslektaşlarımıza plaket ve para ödülü verilecek. Ödüller, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, 12 Ocak Cumartesi akşamı Kolin Hotelde, il genelindeki tüm meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz yemekte sahiplerine verilecek.
     AA muhabiri Burak Akay, Ulusal Haber Fotoğrafı dalında ikincilik ve üçüncülük, Ulusal Haber dalında ise mansiyon ödülü aldı.
    
     Muhabir: Fikriye susam Uyar / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber 2012 Başarılı Gazeteciler Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER