27 Mart Dünya Tiyatro Günü

27 Mart Dünya Tiyatro Günü -Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Bağcı: -6-27 Mayıs tarihleri arasında liseler arası tiyatro şenliğinin 3üncüsünü gerçekleştireceğiz


ESKİŞEHİR (A.A) - Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Nihal Bağcı, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 6-27 Mayıs tarihleri arasında liseler arası tiyatro şenliğinin 3üncüsünü gerçekleştireceğiz dedi.
     Bağcı, herkesin 27 Mart Dünya Tiyatro Gününü kutladığını belirterek, bugünde sanat ve tiyatro insanlarınca hazırlanan bildirinin sahnelerde okunduğunu hatırlattı.
     Bu yıl ki tiyatro bildirisinin, tiyatro sanatçısı Kenan Işık tarafından okunacağını söyleyen Bağcı, şöyle devam etti:
     Bildiri içeriği doğrultusunda sanata gönül veren kuruluşlar olarak, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve bir alışveriş merkezinin ana sponsorluğunda 6-27 Mayıs tarihleri arasında liseler arası tiyatro şenliğinin 3üncüsünü gerçekleştireceğiz. Tüm sanatsever kent halkının genç öğrencilerimize bu etkinlikte destek olmalarını bekliyoruz
     Bağcı, daha sonra tiyatro bildirisinden bazı bölümleri okuyarak, tiyatronun halk tarafından sevilmesi için Kent Konseyinin çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER