3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -Kocaeli, Bolu ve Düzcede engelli çocuklara yönelik, buz pateni, masa tenisi, atletizm ve dans yarışları düzenlendi (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kocaeli, Bolu ve Düzcede engelli çocuklara yönelik buz pateni, masa tenisi, atletizm ve dans yarışları düzenlendi.
     Engelsiz bir dünya için el ele sloganı kapsamında, İzmit Yenidoğan Özel Eğitim Merkezinde eğitim gören 25 engelli çocuk için Yahya Kaptan Mahallesindeki okul binasında buz pateni, masa tenisi, basketbol, voleybol ve futbol maçları düzenlendi.
     Okul bahçesinde dans eden öğrenciler, daha sonra uzman eğitmenler gözetiminde kapalı havuzda yüzmenin keyfini yaşadılar.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce engelli sporculara yönelik atletizm yarışması düzenlendi. 17 engelli öğrencinin katıldığı yarışlarda, kendileri için hazırlanan engelleri koşarak aşmaya çalışan öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu.
     Velilerin de izleyici olarak katıldığı yarışın sonunda katılımcılara madalya verildi.
    
     -Gangnam Style eşliğinde dans etti
    
     Boluda düzenlenen etkinlikte ise öğretmenler tarafından hazırlanan kostümleri giyen 35 engelli öğrenci, son günlerin sevilen şarkısı Gangnam Style eşliğinde dans ederek eğlendi.
     Öğretmenler eşliğinde dans eden öğrenciler, gönüllerince eğlendi.
    
     Muhabir: Metin Girgin - Ömer Ürer- Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER