6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu

6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi -Anadolu Ajansına, Yılın En İyi Haber Ajansı ödülü verildi


NEVŞEHİR (A.A) - 6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi tarafından Anadolu Ajansı, Yılın En İyi Haber Ajansı seçildi.
     Nevşehirde faaliyet gösteren FİB Ajans tarafından bu yıl 6ncısı düzenlenen ve sanattan spora, siyasetten televizyon programlarına 2011 yılının enlerinin belirlendiği Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi ödül töreni Kapadokya Dedeman Hotelde yapıldı.
     Törende, Yılın En İyi Haber Ajansı seçilen Anadolu Ajansının plaketi, şarkıcı Mithat Körler tarafından Nevşehir Büro Müdürü Yücel Velioğluna verildi.
     Komite tarafından Yılın Demokrasi Onur Ödülü-Yılın Devlet Adamı Ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğana, Yılın Dünya Barış ve Kardeşlik Ödülü Fethullah Gülene, Yılın En İyi Bakanı Ödülü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayana, Yılın En İyi Valisi Ödülü Isparta Valisi Memduh Oğuza, Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeke, Yılın Haber Kanalı Ödülü TRT Habere, Yılın En İyi Gazetesi Ödülü Star gazetesine, Yılın Türk Müziği Ödülü Mithat Körlere, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Nasuh Mahrukiye, Türk Sineması Yılın Yeşilçam Ödülü Ediz Huna verildi.
     Ödül törenine, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Garnizon Komutanı Albay Turgay Aras, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, sanatçılar Ediz Hun ve Mithat Körler katıldı.
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber 6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER