8. İhsan Eroğlu Futbol Turnuvası

8. İhsan Eroğlu Futbol Turnuvası -Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının fikstürü çekildi


ADANA (A.A) - Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun bu yıl 8incisini düzenlediği İhsan Eroğlu Futbol Turnuvasının fikstürü, cezaevlerinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mustafa Yağızın da katıldığı törenle çekildi.
     Yağız, Adana Adliye binasında düzenlenen törende, katipler, cezaevi çalışanları, avukatlar ve baro çalışanlarından oluşan 20 takımın katıldığı turnuvada, 5erli 4er grup oluşturulacağını söyledi.
     Yağız, karşılaşmaların gruplarda lig usulüne göre oynanacağını belirterek, Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek, daha sonra kuralar çekilerek yapılan eşleşmelerle yarı final ve final maçları oynanacak dedi.
     İlk karşılaşmanın nisanın ilk haftasında oynanacağını ifade eden Yağız, Bu karşılaşmayı da uygun olan bir günde 5 Ocak Stadında yapmayı planlıyoruz diye konuştu.
     Yağız, geçtiğimiz yıllardaki turnuvalarda bazı istenmeyen olaylar yaşandığını hatırlatarak, Biz, sadece spor yapmak amacıyla toplandık. Sürtüşme ve kavga olmadan bir turnuva gerçekleştirmek istiyoruz. Takımlarımız centilmence mücadele etmeliler ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber 8. İhsan Eroğlu Futbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER