Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş

Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü -AK Parti Adana Milletvekili Ünüvar: Ülkemiz ağız ve diş sağlığında koruyucu tedbirler alınması konusunda son 10 yılda büyük yollar kat etmiştir


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Türkiyenin ağız ve diş sağlığında koruyucu tedbirler alınması konusunda son 10 yılda büyük yollar kat ettiğini belirtti.
     Ünüvar, Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, sağlığın tüm alanlarında olduğu gibi koruyucu sağlık tedbirlerinin ağız ve diş sağlığında da büyük önem taşıdığını ifade etti.
     Bu alanda teknolojinin oldukça ilerlediğini ifade eden Ünüvar, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin hiçbir protez dişin, doğal dişin yerini tutamayacağı, bu nedenle de ağız ve diş sağlığına önem verilmesi gerektiğini belirterek, Ülkemiz ağız ve diş sağlığında koruyucu tedbirler alınması konusunda son 10 yılda büyük yollar kat etmiştir. Toplumda da bilincin gün geçtikçe arttığının en büyük göstergesi rutin kontroller için diş hekimine giden insan sayısının artmasıdır ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER