Aile İçi Şiddete Son projesi

Aile İçi Şiddete Son projesi


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Barosu tarafından hazırlanan, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Aile İçi Şiddete Son projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aile içinde yaşanan şiddetin çok önemli bir konu olduğunu ve bu şiddet ortamının yuvayı dağıtıp arkasında pek çok enkaz bıraktığını söyledi.
     Huzurlu bir şehirde yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Küçük, İlimiz gittikçe nüfusu artan bir kent bu bakımdan halkımıza büyük görev düşüyor. Bunun yanında muhtarlarımıza da büyük görevler düşüyor. Muhtarlar temsil ettikleri toplumdaki, mahalledeki, köydeki olaylara müdahil olmalı, bazı küçük anlaşmazlıkları veya ağız dalaşlarını adli makamlara veya güvenlik güçlerine intikal ettirmeden çözebilmelidir. Çünkü mahkemeye ve polise intikal eden bazı hadiseler kimi zaman küçülmüyor, daha da büyüyor. Ateşi küçük bir kıvılcımken söndürmekte yarar var. Bundan dolayı muhtarlarımıza, diyanet görevlilerimize, halkın ileri gelenlerine büyük görevler düşüyor. Çünkü bu bizim var olma nedenimiz. Bu nedenle projenin tanıtımını çok önemsiyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Aile İçi Şiddete Son projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER