Altın Eller mavi kapak

Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası 15 Ocakta sona erecek


BARTIN (A.A) - İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Altın Eller mavi kapak toplama kampanyasının 15 Ocakta sona ereceğini bildirdi.
     Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan Altın Eller mavi kapak toplama kampanyasının geçen yıl Şubat ayında başlatıldığını anımsattı.
     Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır sloganı ile yürütülen kampanya kapsamında, 1 milyon 500 adet kapak toplandığını ifade eden Altınok, şöyle konuştu:
     Bu miktarlarda plastik kapakların toplanarak geri dönüşüme kazandırılmış olması, ilimizde hatta ülkemizde çevre bilincinin oluşmuş olduğunun en büyük göstergesidir. Toplanan plastik kapaklar karşılığında ve yardım severler tarafından hibe edilenler ile beraber toplam 110 adet tekerlekli sandalye temin edilmiştir. Temin edilen tekerlekli sandalyelerden tamamı ihtiyaç sahibi, yüreği büyük 110 engelli kardeşimize teslim edilmiştir. Projemizin uygulama süresi 15 Ocakta sona erecektir.
     Altınok, vatandaşların ellerindeki mevcut plastik kapakları bu tarihe kadar Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim etmesi gerektiğini aktararak, projeye destek sunan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Altın Eller mavi kapak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER