Annemin de İşi Olsun resim yarışması

Annemin de İşi Olsun resim yarışması -Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi


BAYBURT (A.A) - Kadın İstihdamını Destekleme Operasyonu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen Annemin de İşi Olsun konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Gökçedere İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine, Vali Hasan İpek, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ömer Akdeniz, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır, Demirözü Milli Eğitim Müdürü Şafak Kesler, AK Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek, milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Vali İpek, yaptığı konuşmada, Gökçederenin eski bir yerleşim yeri olduğunu belirterek, Gökçedere (Pulur) tarihte çok önemli bir yerleşim yeri olan beldemiz. Söğüt Osmanlı için ne ise Pulur da Akkoyunlu Devleti için odur. Bayburt olarak Gökçedereyi bu anlamda çok önemsiyoruz. Bugün şiir okuyan kızlarımdan gördüğüm kadarıyla bir kültür birikiminin olduğu çok aşikar ve çok net dedi.
     Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Akdeniz ise 2012 yılında Bayburtta bin 398 kadına iş ve meslek edindirme kursu imkanı verdiklerini ifade ederek, Bayburtta kadınlarımızın istihdamı için İŞKUR olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi, onları yetiştiren okul müdürü ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.
     Öğrencilerin şiirler okuduğu törende, dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Annemin de İşi Olsun resim yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER