Atlı polis timi Marmariste göreve başladı

Atlı polis timi Marmariste göreve başladı -Turizm merkezlerinde güvenlik hizmetlerine destek sağlamak amacıyla oluşturulan atlı polis timi Marmariste görev yapmaya başladı


MUĞLA (A.A) - Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde turizm merkezlerinde güvenlik hizmetlerine destek sağlamak amacıyla oluşturulan atlı polis timi, Marmariste görev yapmaya başladı.
     Atlı polislerin göreve başlaması dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ayın da katılımıyla tanıtım etkinliği düzenlendi. Dört atlı polis, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Atatürk Meydanına kadar sahil şeridi boyunca ilk devriye görevini yaptı. Atlı polis timine vatandaşlar ve turistler ilgi gösterdi.
     Bir süre ata binerek sahil yolunda gezen İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, suça yönelen, planlayan insanlar için atın ürkütücü ve caydırıcı özelliğe sahip olduğunu belirtti.
     Daha önce Bodrumda başlatılan uygulamayı Marmaris ve Fethiyede de hayata geçirdiklerini ifade eden Ay, Polis teşkilatının halkla bütünleşmesinde atlı polislerin güzel bir örnek oluşturacağına inanıyorum. Atın Türk tarihinde de önemli bir yeri vardır dedi.
     Atlı polislerin ilçelerde düzenli olarak devriye görevi yapacağını anlatan Ay, gelecek yeni atlarla devriye sayısının arttırılacağını kaydetti.
     Atlı polislerin turizm sezonu sonuna kadar görev yapacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu / Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Atlı polis timi Marmariste göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER