Babalar Günü

Babalar Günü -AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: Güvenli kollarına sığındığımız babalarımız evimizin direği, ailemizin dayanak noktasıdır


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, güvenli kollarına sığındığımız babalarımız, evimizin direği, ailemizin dayanak noktası olduğunu bildirdi.
     Gürkan, Babalar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, babaların ailenin temel direği olduğunu belirtti.
     Ailesi için her türlü fedakarlığı gösteren, onlar için hayatın zorluklarına göğüs geren, ailesi için mutlu bir gelecek hazırlamak adına gecesini gündüzüne katan babaların, çocuklarını hayata hazırlarken, zorluklara karşı nasıl mücadele edeceklerini de gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Her çocuğun babası onun için kahramandır. Hayata atılmak ve zorluklarla mücadele etmek için hep babasını örnek alır. Güvenli kollarına sığındığımız babalarımız evimizin direği, ailemizin dayanak noktasıdır. Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Sadece bir gün değil, yapmış oldukları fedakarlıklar karşısında hak ettikleri sevgiyi her zaman göstermeliyiz. Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER