Bi Dünya hizmeti, il yönetimine tanıtıldı

Bi Dünya hizmeti, il yönetimine tanıtıldı -Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapmış olduğu hizmetleri göstermek amacıyla AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve üyelere bilgilendirme gezisi düzenledi (F


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapmış olduğu hizmetleri göstermek amacıyla AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve üyelere bilgilendirme gezisi düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, otobüsle başlayan tanıtım turu, sırasıyla sosyal tesis, park ve Dülük Tabiat Parkında faaliyete geçirilen Biyolojik Gölet ile devam etti.
     Geziler esnasında yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Fadıloğlu, bir çok alanda farklı projelere imza attıklarını ifade etti.
     Şehitkamil ilçesi için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerine işaret eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Daha modern ve daha güzel bir ilçenin adımlarını tek tek planlı ve programlı bir şekilde atıyoruz. Sosyal projelerin yanı sıra kültür ve sanat alanında spor alanında önemli tesislere imza attık. Sadece Gaziantepe değil, Türkiye çapında hizmet veren aynı zamanda bölgenin de büyük bir eksikliğini kapatan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezini hayata geçirdik. Yine spor alanında Şehitkamil Belediyesi olarak mevcut olan salon ve sahalarımızın şartlarını iyileştirerek geleceğin sporcularını yetiştirmek adına çalışmalar yaptık.
     Yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunacaklarını bildiren Fadıloğlu, vatandaşın bir kuruşunu bile ziyan etmeden hizmet yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini iletti.
     Uzer de keyifli bir gün geçirdiklerini ve yapılan hizmetlerin yerinde görmenin farklı bir duygusu olduğuna dikkat çekerek Fadıloğluna başarılarının devamını diledi.
     AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ise yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Bi Dünya hizmeti, il yönetimine tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER