Bir Kapak Bin Özgürlük kampanyasına öğrencilerden

Bir Kapak Bin Özgürlük kampanyasına öğrencilerden destek


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelliler Merkezi işbirliğinde başlatılan Bir Kapak Bin Özgürlük kampanyasına öğrenciler destek vermeye devam ediyor.
     Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, engelliler için akülü tekerlekli sandalye alımına yönelik projeye Malatya Konak Anadolu Lisesi ve Mimar Sinan İlköğretim okulları öğrencileri destek verdi.
     Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, okulları ziyaret etti. Konak Anadolu Lisesi öğretmeni Osman Duran, yapılan projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Engellilere ufak da olsa bir katkımız varsa bu hem öğretmen arkadaşlarımızı hem de öğrencilerimizi oldukça mutlu edecektir dedi.
     Mimar Sinan İlköğretim Okul Müdürü İlhan Meriç de duyarlı çalışmaların gençler tarafından başlatılmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi. Öğrenciler de bir kapağın kendileri için değil ama engelliler için çok şey ifade edeceğini belirterek, kampanyanın anlamını vurguladı.
     Program sonunda Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından Mimar Sinan İlköğretim Okulunda Projeyi duyuran öğretmen Mürşit Ünal ve Konak Anadolu Lisesi öğretmeni Durana plaket verildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Bir Kapak Bin Özgürlük kampanyasına öğrencilerden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER