Ceylanlar namağlup unvanını koruyor

Ceylanlar namağlup unvanını koruyor -Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Saraçoğlu: Yakaladığımız seriyi sürdürdüğümüz için mutluyuz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan beraberliğe ilişkin, Yakaladığımız yenilmezlik serisini sürdürdüğümüz için mutluyuz dedi.
     Saraçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Gaziantep ekibi karşısında, sarı-yeşilli ekibin gösterdiği mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Her iki takımın da sahada galibiyet için ter döktüğünü belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Özellikle ikinci yarı takımımız çok iyi oynadı. Galibiyete ulaşabileceğimiz pozisyon zenginliğimiz ve direkten dönen topumuz oldu. Galibiyet bizim hakkımızdı ama olmadı. Yenemiyorsan yenilme mantığıyla alınan puan iyidir. Moral bozukluğumuzun ertesinde oynanan maçta yenilmemek önemliydi. Oyuncularımız bunu başardı tebrik ediyorum.
     Kemal Saraçoğlu, deplasmanda Şanlıurfasporu yalnız bırakmayan taraftarın da yoğun desteğini gördüklerini vurguladı.
     Her zaman ve her şartta takımının arkasında duran taraftarlarına teşekkür eden Saraçoğlu, Maç boyu tezahüratlarla bize moral verip destekte bulundular. Umarım bu birlik ve beraberlikten kentteki tüm paydaşlar da üzerine düşeni alır. Özellikle bürokratların ilerleyen haftalarda takımımıza daha fazla destek vereceklerine inanıyorum diye konuştu.
     Bu arada günü izinli geçiren Şanlıurfaspor, yarından itibaren gelecek hafta oynayacağı Adanademirspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Sevil Çelik
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Ceylanlar namağlup unvanını koruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER